Menu Sluiten

Computers

Computers zijn er om ons te helpen in het dagelijks leven.

Ik heb een passie voor alles wat met computers te maken heeft. Computers maken ons het leven makkelijker en kunnen zeer diverse taken voor ons uitvoeren. Je kunt vanalles doen met computers, van tekstverwerken, administratie en foto’s bewerken tot muziek maken, videobewerking en gamen. Bij het uitzoeken en samenstellen van computers komen nogal wat zaken kijken. Het adviseren, onderhouden en zelfs bouwen van computers is leuk om te doen.
Ik kan u helpen bij het maken van de juiste keuze afhankelijk van wat u met uw computer zou willen doen.

Naar mate een computer langer in gebruikt is wordt hij steeds trager wat het plezierig gebruik vaak beperkt. Een computer kan vaak eenvoudig sneller gemaakt worden door hem opnieuw te installeren, uiteraard wel na het maken van een goede back-up. Het is dan verstandig om de originele harde schijf direct te vervangen door een veel snellere SSD, Solid State Drive. Een SSD is een geheugenblok, zonder draaiende delen, waardoor deze veel sneller kan reageren. Door het ontbreken van draaiende delen wordt tevens minder stroom gebruikt, waardoor een laptop vaak langer blijft werken op de accu.

De kosten van een SSD zijn op dit moment niet zo hoog dus met een geringe investering kun je een wat oudere computer een flinke boost geven.

In overleg kan uw computer of laptop voor u aangepast worden. Neem daarvoor gerust contact op.